Persoonlijke organisatie met Outlook

De meeste professionals hebben de gewoonte om nieuwe folders en structuren aan te maken om gerelateerde informatie samen te houden. Daarenboven spenderen ze veel te veel tijd aan email, zodat andere belangrijke activiteiten minder aandacht krijgen.

Tijdens deze cursus leert u inzien dat deze werkwijze niet alleen (te) veel tijd kost, maar ook dat er betere en snellere manieren zijn om je Persoonlijke Organisatie te optimaliseren. Bovendien krijgt u inzicht in verscheidene ‘Genius Shortcuts’, waarbij u dankzij het gebruik van slimme technologische hulpmiddelen en geavanceerde opties binnen Outlook elke dag kan genieten van een significante tijdswinst.

Zo lijkt het schrijven van 100 emails op 1 uur tijd wellicht écht onmogelijk. Na het volgen van deze cursus wordt het voor u een koud kunstje. U vindt uiteraard ook alle relevante emails, bijlagen, en contacten in 1 oogopslag binnen de korste keren terug, zodat u niet voortdurend hoeft te klasseren of te zoeken. Het organiseren van een vergadering met enkele deelnemers is zo geregeld.

Schrijf nu in voor deze cursus Persoonlijke organisatie met Outlook, die doorgaat op 17 november in het VIK-huis. Deze cursus wordt georganiseerd door VIK.

vlaamse ingenieurskamer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: